Top 10 events i USA, du ikke må misse

Har du nogensinde overvejet, hvordan det vil være at se Times Square Ball Drop nytårsaften? Har du overvejet, om den traditionelle ret turkey & mashed potatoes virkelig gør Thanksgiving Day så speciel? Eller har du oplevet en vaske ægte amerikansk BBQ potluck-middag på 4th of July?

De amerikaske traditioner på hellidage og store events i USA er værd at rejse for. Gør dig selv den tjeneste at rejse til USA, når der er helligdage. Her får du en liste over helligdage i USA:

  1. New Year’s Day
  2. Martin Luther King, Jr. Day
  3. Presidents’ Day
  4. Memorial Day
  5. Independence Day
  6. Labor Day
  7. Columbus Day
  8. Veterans Day
  9. Thanksgiving Day
  10. Christmas

Leder du efter billige flybilletter til USA, så se guiden til at finde billige flybilletter. Det kan være en god idé ikke at søge efter flyafgange på helligdagene, da rigtig mange amerikanere også rejser her.

Planlæg en rejse til USA, hvor du får de fede oplevelser med. Her er en liste over 10 events i USA, du ikke må glippe!

International Balloon Fiesta

Januar – The Tournament of Roses Parade & Rose Bowl Game

Er du I Los Angeles området omkring januar, og drømmer du om at opleve vaske ægte collegestemning? Så er du kommet til det rette sted. The Rose Bowl game er ikke mindre end det mest vigtige college football opgør, du finder i USA.

February – Mardi Gras & Super Bowl

Mardi Gras finder sted i New Orleans hvert år i februar. Du finder den farverige parade på den kendte Bourbon Street. Superbowl, som er det største sports event i USA, finder også sted i februar. Superbowl er finalen i ”the National Football League”.

April – Coachella Music & Arts Festival

Festivallen finder sted to weekender i Californiens ørken. Den varer 3 dage, og deltagerne kommer igen og igen for at nyde den bagende sol, ørken vibes og et bredt mix af artister.

July – Independence Day

4th of July er lig med BBQs og fyrværkeri. Du kan opleve kæmpe parader, optog, koncerter og shows. Især historiske byer som Philidelphia, Washington D.C. og Boston tiltrækker mange amerikanere.

October – International Balloon Fiesta

I oktober kan du finde flere hundrede luftballoner på display til forskellige shows i Albuquerque, New Mexico.

November -Thanksgiving

The Macy’s Thanksgiving Parade i New York City bliver broadcastet i hele USA på Thanksgiving. Du kan ikke misse det.

December – Christmas & NYE

I storbyerne finder du juledekorationer overalt. Christmas bliver fejret i hele USA, og New Year’s Eve bliver broadcastet live fra Times Square i New York City.

Du kan læse flere tips til at planlægge din rejse til USA på Flereferier.dk.