Lynguide til mænd – bliv klar til lanciers

Det er 3 G. Efteråret nærmer sig, og det samme gælder den obligatoriske Lanciers. Alle af hunkøn har siden første G brugt masser af timer på at overveje og nøje udvælge den rigtige kjole, smykkerne og den frisure, der passer til.

De fleste af hankøn har brugt tiden på opgaver, der indebærer mange timers koncentreret druk. Hey – det er serious business – netværk betyder alt for dit fremtidige arbejdsliv.

pexels-photo-270789 2

MEN, der er faktisk også ting du kan gøre for at se rigtig skarp ud.

Overvej for eksempel at bruge en reversnål. Denne type udsmykning er så klassisk og næsten glemt, at den er blevet trendy. Den giver dig det dér ekstra klasse.

Selvfølgelig bør du også overveje [meget kraftigt] at skifte den hvide skjorte, som du fik i midten af ottende klasse. Dels er den slidt, den er mere grå end hvid, og dine arme er vokset så skjorten mere minder om en sommerskjorte. Men det der for alvor får den til at ligne de skjorter alle de andre banditter har på er, at den mangler klasse. Hvis du skal have mere edge, så skal du have en skjorte med manchetknapper.

Manchetknapper giver dig, lige som reversnålen, ekstra klasse. Du får muligheden for at blive dullet op – blot uden fare for at make uppen løber, når du begynder at svede.

Lad dig inspirere af det store udvalg af reversnåle og manchetknapper fra for eksempel Trendhim.dk eller nogle af de andre onlineshops. De fleste shops har rigtigt stort udvalg, så du kan virkelig finde din egen stil dér.

lilla-butterfly

mat-sort-selvbinder-butterfly

orange-butterfly