Grækenland – de smukkeste øer på rejsen

Går din næste rejse til Grækenland? Så prøv øhop for at opleve mest muligt.
Øhop er en fantastisk måde at holde ferie på. Du får oplevet en masse og der er samtidig rigeligt tid til afslapning ved vandet. I Grækenland er der rig mulighed for at besøge forskellige øer, der er nemlig mange af dem. Dog har vi lavet en liste over de 5 mest bemærkelsesværdige, som skal opleves.

Kefalonia
Kefalonia lander en plads på listen. Det gør den fordi øen har så mange smukke ting at byde på. Øen er hjem for en af de mest fotograferede strande i Europa, og det er med god grund. Myrtos Beach er omringet af naturskønne omgivelser i form af bjerge af kalksten, vandet er krystalklart turkisblåt og sandet er nærmest forgyldt.
Kefalonia huser også Mellisani, som er en underjordisk grotte. Her kan du oplevede flere hundrede år gamle drypstenformationer samt sejle på en underjordisk sø. Det skal opleves.

Kreta
En dansk sommerfavorit har også en plads på denne liste. Kreta er som den største græske ferieø en meget populære destination for turister.
Poulariteten kommer af de mange fantastiske strande med hvidt sand og turkisblåt vand. Ligeledes er byen Chania et meget populært rejsemål. Her er både en gammel og en ny bydel, der begge byder på lidt af hvert. Befolkningen på Kreta er også enormt gæstfrie, hvilket kun øger oplevelsen af denne fine græske ø.

Mykonos
Den luksuriøse del af ferien opleves når man rammer Mykonos. Øen er kendt, og velbesøgt, af mange kendisser. Det er den fordi Mykonos byder på nogle af de mest luksuriøse hoteller i Grækenland, ligesom mange af restauranterne er vældig indbydende. Der er på øen også mulighed for aktiviteter for dem der elsker vandsport. Dette er nemlig meget udbredt på den sydlige del.
Man kan knap sige Mykonos uden at sige fest og farver. Den græske ferieø er nemlig også kendt for at have noget gang i den. Paradise Beach er stedet du vil være, hvis du leder efter dette. Her finder du utallige barer og diskoteker til at holde dig beskæftiget.

Santorini
Har du en udkåren og mangler der lige lidt romantik i luften? Så hedder næste destination Santorini. Denne græske ferieø er kendt for at være et af de mest romantiske steder i verden. Specielt byerne Oia og Fira er hvor magien sker. Solnedgangen over Oia er en oplevelse man ikke kan være foruden.

Solnedgang over Oia

Santorini er for mange år siden blev skabt af et kæmpe vulkanudbrud og naboøen har stadig en aktiv vulkan som kan besøges og udforskes. Her kan man bl.a. dyppe sig i en af de varme kilder som bliver opvarmet af den flydende magma under jorden.

Zakynthos
Savner du lidt ekstra frodige og grønne naturomgivelser, så tag et hop forbi Zakynthos. Denne naturskønne ø byder på aktiviteter for alle aldersgrupper. Er børnene med på ferien også? Intet problem. Byer som Tsilivi og Kalamaki byder på de mest fantastiske lavvandede strande samt familierestauranter i bunkevis.
Er man ude efter fest og farver, så hedder byen Laganas. Her er der om dagen vandsport i alle afskygninger på menuen. Til aften står den på gader og stræder med barer og diskoteker.
Zakynthos er også indehaver af en af verdens mest populære strande. Navagio hedder den, og du har højst sandsynligt set billeder af den. Den er nemlig kendetegnet ved at der midt på stranden ligger et gammel skibsvrag, som man i øvrigt kan komme ind i. En strand der skal opleves med egne øjne.

Navagio stranden

Vil vide mere om de græske øer, eller mangler du inspiration til din næste feriedestination? Læs meget mere her.