Fænø-Sund Konferencecenter – en oplevelse på så mange facetter

Gør dit firma i konferencer ude af huset, så bør du tjekke Fænø-Sund Konferencecenter ud. Lokalerne er dejligt lyse med alt det hifi-udstyr, der skal til for at lave en præsentation, der er fængende.
Servicen er virkelig høj. Der er altid frisk kaffe med mere, og personalet kommunikerer altid med smil og hjertevarme, hvilket ofte kan være en mangelvare for konferencercentere. Ofte er der en misforstået opfattelse af, at personalet skal være neutrale, så deltagerne ikke lægger mærke til dem. Men i virkelighedenmiddelfart-kursuscenter-024-1024x681-2

middelfart-kursuscenter-020-2 kan man sagtens gøre dette med et smil på læben.

Når du ikke benytter kursuslokalerne, så er der masser af ting, du kan lave. Centeret ligger i noget af det skønneste natur, Danmark kan tilbyde. På denne side har du vandet, og de andre sider er dækket af skov. Uanset hvilket tidspunkt på året, du besøger Fænø-Sund Konferencecenter, så er der virkelig mulighed for at slappe af i skønne omgivelser. Er du til gåture i naturen, er dette bestemt alle pengene værd.
Når konferencen er færdig, så er der masser af muligheder for at få tiden til at nyde tid, der er til rådighed. Du har både mulighed for at fiske, da der er en privat fiskebro, du kan bruge. Der er også utroligt gode faciliteter til at ordne de fisk, du har fanget (renseplads, fryseplads og grillplads).
Centeret har ligeledes et samarbejde med en dykkerklub i Odense. Er du til golf, er der en flot golfbane i gå-afstand.
Netop de mange faciliteter er én af de ting, centeret vægter højt: ”Vi er klar over, at der er mange gode kursus- og konferencefaciliteter rund om i Danmark” fortæller centerets marketingschef, Kim Schaadt. ”Vi prøver at skabe en niche, hvor vi brander os via et mærkbart større udbud af faciliteter end vores konkurrenter. Samtidig arbejder vi aktivt hver dag for at vores personale skal agere professionelt, samtidig med at vores gæster føler en oprigtighed fra vores side”

Og så er der maden. Der er alt for mange klicheer, der fortæller om dette område, men dog ingen af dem der yder Fænø-Sund Konferencecenter den anseelse, den burde have. Maden er i top. Helt i top.

Når du har været aktiv i løbet af dagen, så kan du med stor fordel nyde de hyggelige huse.