Byen der aldrig sover

Er du i tvivl om hvor du skal rejse hen? Det korteste svar er New York! New York er kendt for at være byen der aldrig sover, og det er helt rigtigt! Du kan altid finde et eller andet, som har åben i New York, og der er aldrig helt stille – der er altid en form for liv. Men det er også altid svært at vide hvad man skal se eller hvad man skal lave, da der er så mange muligheder. Man kan nå mange ting på et par dage, men man kan godt bruge meget mere en et par dage, da man stadig langt fra har set alt.

Hvis du spørger mig, så skuffer New York aldrig! I hvert fald ikke hvis man godt kan lide store byer. Der er noget for alle, hvis du er et stort kultur menneske, så kan du få alle dine behov dækket i form af, koncerter, Biografer, teateret, Comedy eller sportsoplevelser. Det kan i anbefale og prøve alle former, da der er så mange muligheder for det. Hvis du er vild med store og små madoplevelser, så er der noget for alle i alle mulige priser og former. Der er så mange restauranter, så selvom man boede der i mange år, så ville det var umuligt at have prøvet alle. Hvis du lidt er en shopaholic, så kan du helt sikkert også få dækket dit shoppebehov i byen!

En af de bedste måder at komme rundt på er helt sikkert på gåben, men på den måde for man også et godt overblik og byen. Det er en god måde at se byen på, og inden man har set sig om så har man gået langt over de 10.000 skridt uden man næsten har tænkt på det, da der er så meget at kigge på hele tiden.  Det er en fantastisk måde at få en masse motion og oplevelser på samme tid. På den måde, er man også klar til at gøre det en gang til næste dag – selvom man nok er lidt træt i benene om aften.

New York er så fantastisk og er så unik på hver sin tid af året, så det er også en god undskyldning for, at man kan rejse der til mange gange, da man jo skal opleve alle årstiderne jo 😉 Hvis du er interesseret i at læse om Tips til New York, så kan du læse om det her http://rikkeklausen.dk/?page_id=19

Tips til Newyork
Gode råd til New York